menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Westerkwartier weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Westerkwartier

Een kundige Payroll uit Westerkwartier helpt u graag verder.

Is payrolling in Westerkwartier iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Westerkwartier of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Westerkwartier een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Westerkwartier u het voordeligst uit bent.

342
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.183
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Westerkwartier

Professionele payrollbedrijven uit Westerkwartier

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Westerkwartier. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Janick Veurink, regiomanager in Westerkwartier. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Westerkwartier.

Vergelijk vrijblijvend payroll professionals uit Westerkwartier!

Onderzoek hebben wij inmiddels voor u geregeld. Simpel toch? De payroll organisaties die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Allemaal zijn het specialisten met geruime ervaring in Human Resource Management. Weet u hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Wanneer u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker meer tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan inzetten

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw onderneming kan uitpakken? Vraag dan eens geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aan. U kunt nu eenvoudig en snel via onze site bij diverse payroll organisaties in Westerkwartier meerdere prijsopgaven aanvragen. Vergelijken van diverse aanbiedingen is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Westerkwartier te zeggen hebben!

img

Pietje Marinus

Er was meteen een klik met de mannen van Professionals Westerkwartier. Dankzij hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een super goede Payroll. Dus als jij zelf nog aan het zoeken bent zou ik Professionals Westerkwartier zeker aanbevelen.

img

Jorieke Zeilemaker

Direct goed geholpen door Professionals Westerkwartier! De zoektocht naar een Payroll was zo voorbij. De opties waren uitgebreid en goed onderbouwd.

Professionals uit andere branches in Westerkwartier

Let's Talk

Bij Professionals Westerkwartier staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier