menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Westerkwartier weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Westerkwartier

Een kundige Mediator uit Westerkwartier helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Westerkwartier

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflict helpt om weer met elkaar in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Zo kan worden voorkomen dat er later misschien weer een conflict ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Westerkwartier biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Onenigheid waarvoor men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Relaties worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is meestal niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een geschil.

Men kan de hulp van een mediator uit Westerkwartier onder meer inschakelen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
474
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.183
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Westerkwartier

Heeft u een zakelijke mediator uit Westerkwartier nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Westerkwartier of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Westerkwartier.

mac
mac
img

Ik ben Janick Veurink, regiomanager in Westerkwartier. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Westerkwartier.

Op zoek naar bekwame mediation in Westerkwartier?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan dient deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Westerkwartier mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk diverse mediation prijsopgaven opvragen. Op die manier kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u in zee wilt gaan. De voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediators in Westerkwartier kunnen beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Westerkwartier te zeggen hebben!

img

Bartje Dirksen

Het belangrijkste voor mij is heldere communicatie. Door de hulp van Professionals Westerkwartier ben ik terechtgekomen bij een deskundige Mediator. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp!

img

Anje Struijk

Direct een Mediator gevonden. Ik ben snel en deskundig geholpen door Professionals Westerkwartier. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Westerkwartier

Let's Talk

Bij Professionals Westerkwartier staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier